За нас

Смелост, Креативност и Новаторски подход – тези качества са присъщи на най-успешните бизнес организации в съвременната индустрия и услуги. Рекламната индустрия не прави изключение, но изисква още специализиран опит, точни технологични решения, модерна материална база, високо квалифициран персонал и професионално управление. Ние в ПроИмпрес обединяваме всичко това и го подчиняваме на своя постоянен ангажимент, с личното отношение към всеки проект.


Започнахме през 2011 година като компания предлагаща полиграфически услуги на европейския пазар. Към момента услугите ни се използват от над 120 чуждестранни клиента и от над 30 клиента на българския пазар.

За последните три години оборотът на компанията се е увеличил с над 10 % на годишна база.

 

Екипът ни се състои от утвърдени професионалисти в областта на предлаганите от нас услуги и е изцяло посветен на налагането на компанията на българския пазар като точното решение в областта на предметната и печатната реклама.

 

Разполагаме със собствена печатна база за производство, печат и надписване на рекламни материали.

Компанията е директен вносител на рекламни и промоционални продукти от утвърдени европейки, азиатски производители и доставчици. Надписването на рекламите продукти може да бъде реализирано директно при производителя или в нашата база.