Доставка

 • Поръчаната стока се доставя на посочения от Клиента адрес за доставка, надлежно попълнен в поръчката. Стойността на пощенските и транспортните разходи за доставка до склада/ офиса на Клиента не са включени в цените на стоките и се заплащат допълнително от Клиента. 
 • Транспортните разходи за поръчки с обща стойност над 250 лева без ДДС за град София се поемат от Доставчика.
 •  В случай, че Клиентът получи поръчката си в офиса/склада на Доставчика, не заплаща друго освен общата стойност на поръчката.
 • Стандартният срок за доставка е до 3 работни дни, ако стоките в момента на получаване на поръчката са налични на склад при Доставчика. Сроковете за доставка започват да текат след като стоката бъде предадена на куриера. В случай на недостатъчни количества на склад от дадена стока, поради динамичната промяна на наличните количества, след получаване на поръчка Доставчикът уведомява Клиента за този факт и му предоставя информация за най-ранния възможен срок за изпълнение. В този случай Клиентът решава дали срокът за изпълнение го удовлетворява и дали да се съгласи с предложения срок за доставка или да се откаже от поръчката.
 • За всички неналични стоки на склад важат следните условия за доставка:
  - стандартна доставка с групов внос от Европа - от 7 до 10 работни дни франко склада на Доставчика;
  - стандартна доставка с индивидуален внос от Европа - от 4 до 7 работни дни франко склада на Доставчика, стойността на тази доставка се заплаща допълнително и е в размер на 18 лева без ДДС;
  - експресна доставка с внос от Европа - от 1 до 2 работни дни франко склада на Доставчика, цената за тегло до 1,5 кг е 45 лева без ДДС за тегло над посоченото се изчислява допълнително по тарифната таблица на куриерската компания.
 • Сроковете за доставка започват да текат от първия работен ден след получаване на авансово плащане съгласно чл. 12 ал.(6) от Общите условия
 • Допустими са частични доставки по поръчка.