Раница и пътна чанта DYNAMIC 2 in 1 Backpack

143,80 лв.
 • Марка: BRANVE®
 • Кат. номер: 92682
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

DYNAMIC 2 в 1 се отличава със своята универсалност и двойна функционалност - на раница и пътна чанта. Двете части могат да се използват отделно или като едно цяло. Изработена от полиестер 1680D екокожа и презрамки с PU подложки. Раница с две вътрешни отделения за лаптоп до 15.6'' и таблет до 10.5''. Заден джоб, недостъпен за кражба. Пътна чанта с голямо основно отделение, в което можете да организирате дрехи за 2 или 3 дневно пътуване. Лента на гърба за закачване към телескопична дръжка на куфар. Доставя се в калъфче от нетъкан текстил.

Размер: 300 x 420 x 200 мм | Раница: 300 x 420 x 75мм | Пътна чанта: 300 x 420 x 130 мм | Калъфче: 550 x 580 x 210мм

Технология за надписване: Гравиране; Ситопечат

Минимално количество за поръчка: 1 брой.

Посочената единична цена е с включен ДДС. 

Срок на доставка

 • Поръчаната стока се доставя на посочения от Клиента адрес за доставка, надлежно попълнен в поръчката. Стойността на пощенските и транспортните разходи за доставка до склада/ офиса на Клиента не са включени в цените на стоките и се заплащат допълнително от Клиента.
 • Транспортните разходи за поръчки с обща стойност над 250 лева без ДДС за град София се поемат от Доставчика.
 • За всички стоки в категория "На склад", стандартният срок за доставка е до 3 работни дни, ако стоките в момента на получаване на поръчката са налични на склад при Доставчика. Сроковете за доставка започват да текат за Доставчика след като стоката бъде предадена на куриера. В случай на недостатъчни количества на склад от дадена стока, поради динамичната промяна на наличните количества, след получаване на поръчка Доставчикът уведомява Клиента за този факт и му предоставя информация за най-ранния възможен срок за изпълнение. В този случай Клиентът решава дали срокът за изпълнение го удовлетворява и дали да се съгласи с предложения срок за доставка.
 • За всички неналични стоки на склад важат следните условия за доставка:
  - стандартна доставка с групов внос от Европа - от 8 до 10 работни дни франко склада на Доставчика;
  - стандартна доставка с индивидуален внос от Европа - от 5 до 7 работни дни франко склада на Доставчика, стойността на тази доставка се заплаща допълнително и е в размер на 35 лева без ДДС;
  - експресна доставка с внос от Европа - от 1 до 2 работни дни франко склада на Доставчика, цената за тегло до 1,5 кг е 35 лева без ДДС, за тегло над посоченото се изчисля допълнително по тарифната таблица на куриерската компания.

Надписване

Компанията е директен вносител на рекламни и промоционални продукти от утвърдени европейки, азиатски производители и доставчици. Надписването на рекламите продукти може да бъде реализирано директно при производителя или в нашата база.

Цените за надписване на стоките са функция на количеството на всяка рекламна стока и спецификата на избраната технология. Запитване за оферта може да изпратите на нашия електронен адрес sales@getpro.bg. Всички услуги по надписването на стоката се заплащат допълнително и не са включени в цените на стоките на сайта на Електронния магазин.

В категория "Услуги" са описани накратко технологиите за надписване и  техническите изискванията за подготовка на файловете за печат. Ние можем да Ви съдействаме, ако срещнете затруднения при поготовката на файла за печат или при създаване на нова корпоративна индетичност.